Park Hoge Kempen

Op en top natuur! Op verkenning in Connecterra te Eisden-Maasmechelen. Laat je in Connecterra verrassen door een bijzonder stukje natuur in Vlaanderen. Waar 26 jaar geleden de steenkoolmijn van Eisden nog op volle toeren draaide, fladderen nu de zeldzaamste vlinders. Je kan er genieten van een verrassend landschap van ‘bergen en meren’ en hoge toppen met spectaculaire panorama’s !

In het Connecterra Café geniet je op een unieke plek van een verfrissend drankje. Connecterra heeft een grote aantrekkingskracht op zeldzame natuur én mensen op zoek naar schoonheid, rust en stilte. Het hele gebied is omheind en er wordt aan bezoekers een kleine financiële bijdrage gevraagd. Die gaat volledig naar toezicht, onderhoud, bescherming van de kwetsbare zones en het beheer van paden, sanitair, uitzichtpunten, rustbanken en de bloemenrijke graslanden.

Meld je aan het onthaalpaviljoen nabij de schachtbok. Praktisch Enkel open tijdens de weekends van 10u tot 17u. Tijdens weekdagen open voor groepen onder begeleiding van een Ranger.

Tarief: Dagticket: € 2,5 - Abonnement: € 5
Contact: info@connecterra.be
Tel : +32 (0)471 08 35 67