Shop till you drop

Maasmechelen Village Chic Outlet Shopping (Mijnterrein Eisden - Maasmechelen) Je bent welkom voor een stijlvolle shoppingervaring in een exclusief merkendorp waar prachtige merkenboetieks hun collecties van vorig seizoen aanbieden aan outlet prijzen. Het winkelcentrum werd in 2001 opgebouwd als onderdeel van de reconversie van de plaatselijke mijnsite van de steenkoolmijn van Eisden. Het winkelcentrum bevindt zich naast de mijnschachten van de in 1987 gesloten mijnen van Eisden. Het winkelcomplex bestaat uit een grote niet overdekte winkelstraat, de Mijnwerkersstraat, met enkele kleinere dwarse winkelstraatjes.

De winkels trekken tienduizenden bezoekers per week. Alle dagen open ! Meer info: www.maasmechelenvillage.com Fashion Point (Koninginnelaan 60 Maasmechelen) Gerenommeerde topmerken, hedendaagse design-interieurs en professioneel kledingadvies: dat is waar Fashion Point voor staat. Bij Fashion Point is uw kleding onze passie. 

Bent u klaar voor een nieuwe vorm van shoppen? We hebben sinds kort het shop-in-shop concept gelanceerd, een unieke winkelervaring waarbij topmerken elk hun eigen, exclusieve ‘’plaats’ in de winkel hebben. Elke shop-in-shop heeft een eigen sfeer, helemaal naar de visie van de brands zelf. Spring eens binnen, en ontdek ze allemaal!